Anasayfa

TÜRK KIZILAY ANKARA GENÇLİK MERKEZİ

5 years ago
Mücahit Özdemir

Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerle değerlendirmelerini ve topluma aktif bir birey olarak katılmalarını sağlamak amacıyla 2018 Ekim ayında açılan Ankara Gençlik Merkezi, Kızılay gönüllüsü gençlerin yoğun olarak kullandıkları bir merkez haline geldi. Kısa sürede onlarca etkinlik ve projeye imza atan, Kızılay’a yeni gönüllüler kazandıran ve binlerce insana farklı organizasyonlar neticesinde ulaşan merkez, Ankara gençliğinin iyilikte buluşma noktası oldu.

                Çalışma salonları, derslik ve atölye alanlarında gençlik seminerleri, söyleşiler, sertifikalı eğitim programları, yabancı dil kursları başta olmak üzere drama, karakalem, işaret dili, finansal okuryazarlık ve psikoloji eğitimlerinin de verildiği merkezde tamamı gönüllü üyelerin kullanımına açık kütüphane, sessiz okuma salonu ve kafeterya bulunmaktadır.

                Genç Kızılay bünyesinde bulunan Ankara'daki tüm Kızılay Üniversite Teşkilatlarının faaliyet ve programlarının planlandığı, hazırlıkların yapıldığı, insan ıstırabını dindirip, Kızılay'ın yedi temel ilkesi çerçevesinde 7’den 70’e her yaş grubuna temas etmeye çalışan projelerin üretildiği merkez, haftanın her günü Ankara gençliğine hizmet vermektedir.

Hamamönü’nde bulunan Gençlik Merkezimize üye olarak tüm seminer, kurs ve etkinliklerden ücretsiz faydalanabilir, kişisel gelişiminize katkı sağlarken insani faaliyetler konusunda da topluma fayda sağlayabilirsiniz.

Unutmayın! Gençlik Merkezi hayalinizdeki iyilik projelerini hayata geçirmek için de güzel bir fırsat olarak yanınızda durmaktadır.


İletişim

Türk Kızılay Ankara Gençlik Merkezi
Hacettepe Mahallesi Sarıkadın Sokak
Hamamönü - Altındağ / Ankara

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.